0723.627.625
office@bestartist.ro

Andreea Ilie

Andreea Ilie este artist liric al Operei Naționale Române din București. Artista este și o femeie deosebit de frumoasă, ea având în trecut și o carieră de model și multe premii Miss obținute. În anul 2014 a lansat primul videoclip la piesa "Nella Fantasia", ,iar in anul 2015 a lansat videoclipul piesei "Wishing you were somehow here again " din musicalul binecunoscut The Phantom of the Opera de Andrew Webber.

Andreea Ilie a făcut parte din Campania "Oprește barbaria, Salvează Ciocârlia" unde a interpretat rolul solistei împușcate pe scenă, unde a interpretat aria "Lascia ch'io pianga" și a câștigat campania cu trofeul de aur. În anul 2015 a lansat și prima ei piesă și videoclip "Devotion" ,abordând un alt stil total diferit, stilul Buddha Bar, iar în anul 2016 a colaborat cu Amine Sebti un compozitor din Maroc pe piesa Heart of Worriors. Andreea Ilie a cântat alături de Dan Bittman si Holograf piesa "Nu mai e timp".

 

Program artistic: coveruri internaționale interpretate în manieră proprie - pop opera.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici DE ACORD